آنالیزگر سئو سایت
ابزارهای بررسی کلمات کلیدی شامل ۲ بخش جادویی و یک بخش آمارگیری سخت می باشند .
برای اینکه بتوانید از تکنیک های بهینه سازی سایت که آموزش می دهیم به خوبی استفاده نمایید ، برای هر کدام از صفحات طراحی سایت بیش از دو تا سه کلمه کلیدی را نشانه نگیرید .
یکی از اشتباهات متداول مبتدیان سئو سایت این است که برای هر صفحه بیش از ۵۰۰ کلمه ی کلیدی را مشخص می کنند و توقع دارند که در گوگل برای این کلمات رتبه یک بگیرند .
این کار ممکن بود ده سال پیش جواب بدهد ولی در حال حاضر موتور های جستجو از الگوریتم های بسیار پیچیده ای استفاده می کنند و از این راه نمی توان به آن ها حیله زد .
به همین دلیل است که بهتر است از تعداد کمی از کلمات کلیدی کوتاه و مختصر شروع شود .
برای طراحی وب سایت های جدید تقریبا عیر ممکن است که از همان ابتدا برای تعداد زیادی از کلمات کلیدی رتبه ی خوبی داشته باشند .
PageRank در سئو سایت
PageRank در لغت به معنای ” رتبه ی صفحه ” می باشد و سیستمی است که پایه گذاری آن توسط مشهورترین موتور های جستجو یعنی گوگل انجام شد .
در ابتدا موتور های جستجو به تمام طراحی سایت ها به طور یکسان رتبه می دادند و نتایج جستجو تنها بر اساس محتوا و تگ های متایی که در آن صفحات قرار داشتند ، بود .
با گذشت زمان سیستم PageRank یا همان رتبه بندی صفحات ، موتور های جستجو را و نیز مبحث سئو سایت را دگرگون ساخت و یک فاکتور دیگر به معیارهای سئو و بهینه سازی وب سایت افزود یعنی : اعتبار طراحی وب سایت
برای اینکه مشخص شود یک طراحی وب سایت تا چه اندازه مهم و معتبر است، گوگل طراحی سایت های بزرگ متعددی را انتخاب کرد،
طراحی وب سایت هایی مانند cnn.com و dmoz.org و espn.com .
این دسته از طراحی سایت ها به طور واضح معتبر بودند و گوگل اینگونه دریافت که اگر این دسته از طراحی وب سایت ها به وب سایت دیگری ( مثلا طراحی سایت B ) لینک دهند ،
در این صورت طراحی وب سایت B می تواند بخشی از اعتبار آن طراحی سایت را در پروسه سئو سایت کسب نماید و به همین ترتیب اگر طراحی سایت B به طراحی وب سایت دیگری ( مثلا طراحی سایت C ) لینک می داد ،
در این صورت طراحی سایت C نیز می توانست بخشی از اعتبار آن را کسب کند و همین طور طراحی سایت کوچکتر نیز.
با استفاده از همین سیستم برای اعتبارسنجی یک طراحی وب سایت و مقوله سئو سایت و بهینه سازی وب سایت ، گوگل توانست به هر طراحی سایت بر اساس اعتبار آن عددی را از ۰ تا ۱۰ تحت عنوان PageRank (یا رتبه ی صفحه ) نسبت دهد. البته سیستم PageRank تا الان بسیار پیچیده تر شده است ولی اینگونه آغاز شد.
سئو سایت و پیج رنک گوگل
برای اینکه بتوانید بفهمید PageRank ( رتبه ) طراحی وب سایت شما و یا طراحی سایت دیگران در موتور های جستجو چند است ، میتوانید نوار ابزار گوگل را با نام Google’s toolbar نصب نمایید .
گوگل یک نمودار کوچک سبز رنگ دارد که رتبه ی هر طراحی وب سایت را از ۰ تا ۱۰ نمایش می دهد . لازم است توجه داشته باشید که رتبه نشان داده شده در نوارابزار گوگل به صورت تخمینی در مقوله سئو می باشد و ممکن هر سه ماه یکبار به روز گردد .
بهینه سازی سایت و الگوریتم گوگل
در ابتدا که سیستم PageRank ابداع شد تنها گوگل از این تکنولوژی به عنوان مقوله ای در بهینه سازی وب سایت استفاده می کرد ،
اما وقتی دیگر موتور های جستجو متوجه شدند که تا چه اندازه سیستم PageRank در افزایش صحت و دقت گوگل نقش داشته است ، تقریبا تمام آنها سیستم PageRank را در بخشی از الگوریتم خودشان در سئو قرار دادند.
در گذشته در حالی که بسیاری از طراحی وب سایت ها در حال کار کردن برای افزودن سیستم PageRank به الگوریتم های جستجویشان بودند ،
برخی دیگر نتوانستند صبر کنند تا خودشان بسازند و سیستم PageRank را از طریق گوگل اعمال کردند . (مثلا سایت یاهو مدتی از این طریق عمل می کرد . )
صرف نظر از موتور های جستجو ، متخصصان بهینه سازی سایت موتور های جستجو (بهینه سازی سایتs : Search Engine Optimization Specialists ) ، خریداران لینک ، صاحبان سایت ها ، فروشگاه داران ، و هرکسی که به دانستن ارزش سایت علاقه مند بود ،
به PageRank وب سایت در موتور های جستجو نگاه می کردند تا بفهمند یک طراحی وب سایت تا چه اندازه مهم است.
پیج رنک در سئو سایت
زمانی که گوگل در دوران ابتدایی خود به سر می برد ، PageRank تنها معیار و فاکتور برای رتبه بندی یک طراحی سایت و سئو وب سایت محسوب می شد .
ولی به زودی هنگامی که جامعه ی سئوپی به اینمساله برد ، سعی در پیدا کردن راه هایی برای افزایش مصنوعی و ساختگی PageRank خود کردند .
این طراحی سایت ها اعتبار بیشتری پیدا کردند نسبت به اعتباری که گوگل در مبحث سئو وب سایت فکر می کرد باید داشته باشند .
بنابراین گوگل و دیگر موتور های جستجو پی بردند که تا چه میزان به PageRank اهمیت بدهند و در طول سال ها اهمیت PageRank کاهش یافت .
یکی از تاکتیک های گوگل این است که مقادیر PageRank هر وب سایت را در نوارابزار خود در سال تنها ۴ بار به روز می کند به جای این که هر هفته این کار را انجام دهد .
و این کار متخصصان بهینه سازی سایت موتور های جستجو ( سئو سایت ) را سخت تر می کند تا دقیقا بفهمند رتبه واقعی یک طراحی سایت و نیز سئو وب سایت چند است .
تاکتیک دیگر گوگل جلوگیری از طراحی وب سایت هایی است که اقدام به فروش لینک وب سایت های دیگر به منظور افزایش رتبه در طراحی سایت خود می کنند .
از طرفی گوگل به راحتی نمی تواند از این تاکتیک استفاده کند زیرا باید ریسک رتبه مناسب ندادن به یک وب سایت خوب را بپذیرد
این یک جنگ بین گوگل و متخصصان سئو وب سایت است که به زودی پایان نمی پذیرد .
سئو وب سایت و لینک گذاری
به مرحله ای رسیده ایم که شما واقعا باید کاری را انجام دهید . گرچه سخت است ولی گرفتن یک PageRank بالا برای طراحی سایت باید جزو استراتژی طولانی مدت شما درسئو و بهینه سازی وب سایت باشد .
تنها راهی که طراحی سایت شما قادر است PageRank کسب کند این است که لینک طراحی وب سایت شما در حداقل یک وب سایت که در حال حاضر دارای PageRank است قرار بگیرد ،
این به این معناست که گرفتن یک تن لینک در طراحی سایت هایی که دارای PageRank صفر هستند به امتیاز وب سایت شما هیچ کمکی نخواهد کرد .
در صورتی که قرار گرفتن لینک طراحی وب سایت شما در وب سایتی با PageRank شش می تواند به زودی طراحی سایت شما را به PageRank شش برساند ،
اگر طراحی وب سایت شما توسط گوگل از نظر سئو سایت بررسی شده و دارای تعداد انبوه لینک به دیگر طراحی وب سایت ها نباشد .
پروسه ی افزایش پیج رنک طراحی سایت و سئو وب سایت به طور مستقیم به کسب لینک بستگی دارد .
کسب لینک به معنای قرار گرفتن لینک طراحی سایت شما در وب سایت های دیگر به طور طبیعی و یا از طریق خرید لینک می باشد .
ما هر دوی این مباحث را با جزئیات بیشتر پوشش خواهیم داد و شما باید هرکدام از مطالب را بخوانید تا با مزیت ها و بدی های هر کدام از منظر سئو سایت و بهینه سازی وب سایت آشنا شوید .
ثبت ديدگاه
You must be logged in to post a comment.